2012. április 05.

Bátor a Burda

Merész, de a menedzsment szerint reális terveket hozott nyilvánosságra a Burda, amely folyamatos hegymenettel számol a következő évekre.

Merész, de a menedzsment szerint reális terveket hozott nyilvánosságra a Burda, amely folyamatos hegymenettel számol a következő évekre.

"A következő évekre kétszámjegyű éves növekedést terveztünk – jelentette be Paul-Bernhard Kallen igazgatósági elnök, hozzátéve, bizakodásra ad okot 2011-s eredményük. Egy alapvetően stagnáló médiapiacon sikerült növekedést produkálniuk, hála alaposan felpörgetett internetes forgalmuknak.

43 százalékos részesedésével ugyanis az online szegmens lett a társaság legerősebb pillére. Ennek és a külföldi lappiaci sikereknek köszönhető, hogy a hazai (vagy a német) piacon elszenvedett printpéldányszám-csökkenés ellenére is sikerült negyedével megdobni a forgalmat. A 26,5 százalékos növekedéssel 2,18 milliárd eurós forgalmat ért el a Hubert Burda Media.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

3 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.