2012. április 05.

Bátor a Burda

Merész, de a menedzsment szerint reális terveket hozott nyilvánosságra a Burda, amely folyamatos hegymenettel számol a következő évekre.

Merész, de a menedzsment szerint reális terveket hozott nyilvánosságra a Burda, amely folyamatos hegymenettel számol a következő évekre.

"A következő évekre kétszámjegyű éves növekedést terveztünk – jelentette be Paul-Bernhard Kallen igazgatósági elnök, hozzátéve, bizakodásra ad okot 2011-s eredményük. Egy alapvetően stagnáló médiapiacon sikerült növekedést produkálniuk, hála alaposan felpörgetett internetes forgalmuknak.

43 százalékos részesedésével ugyanis az online szegmens lett a társaság legerősebb pillére. Ennek és a külföldi lappiaci sikereknek köszönhető, hogy a hazai (vagy a német) piacon elszenvedett printpéldányszám-csökkenés ellenére is sikerült negyedével megdobni a forgalmat. A 26,5 százalékos növekedéssel 2,18 milliárd eurós forgalmat ért el a Hubert Burda Media.

Legendás rockerek A Dal színpadán

10 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

12 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.