2014. május 09.

Bécs búcsúzik az akcióktól

Több éves vihar után megnyugodni látszik Ausztria mobilszolgáltatási piaca. Az első jel, hogy emelkedni kezdtek az árak.

Több éves vihar után megnyugodni látszik Ausztria mobilszolgáltatási piaca. Az első jel, hogy emelkedni kezdtek az árak.

Utolsóként a tavalyi év helyi sztárfúziójával kicsit gyarapodó Hutchinson jelentette be, hogy pár százalékkal árat emel. Ezzel egyértelművé vált, hogy vége azoknak az időknek, amikor a Drei márkanév alatt működő társaság agresszív üzletpolitikával és a pince mélyére szorított árakkal próbálja meg bővíteni piaci részesedését. Ehelyett egy közel másfél milliárd eurós ügylet keretében megvette a két nagy szolgáltató – a Telekom Austria és a Deutsche Telekom helyi leányvállalata – mögött hozzá hasonlóan jócskán lemaradt harmadik szereplőt, az Orange osztrák cégét - írja a Handelsblatt.

Elemzők már akkor jelezték: profitban nem, az LTE bevezetése miatt költségekben viszont dúskáló időkben a kisebb szolgáltatók összeállása valóságos fúziós rohamot indíthat el.

Médiacéget alapított Harry herceg és Meghan Markle

13 órája

Az Archewell a házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot.

25 éve mutatták be a kultfilmet

1 napja

Bizony, már ennyi idős Will Smith és Martin Lawrence akció-vígjátéka, a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?, ami megismertette az egész világgal az Inner Circle ikonikus dalát is.