2014. május 09.

Bécs búcsúzik az akcióktól

Több éves vihar után megnyugodni látszik Ausztria mobilszolgáltatási piaca. Az első jel, hogy emelkedni kezdtek az árak.

Több éves vihar után megnyugodni látszik Ausztria mobilszolgáltatási piaca. Az első jel, hogy emelkedni kezdtek az árak.

Utolsóként a tavalyi év helyi sztárfúziójával kicsit gyarapodó Hutchinson jelentette be, hogy pár százalékkal árat emel. Ezzel egyértelművé vált, hogy vége azoknak az időknek, amikor a Drei márkanév alatt működő társaság agresszív üzletpolitikával és a pince mélyére szorított árakkal próbálja meg bővíteni piaci részesedését. Ehelyett egy közel másfél milliárd eurós ügylet keretében megvette a két nagy szolgáltató – a Telekom Austria és a Deutsche Telekom helyi leányvállalata – mögött hozzá hasonlóan jócskán lemaradt harmadik szereplőt, az Orange osztrák cégét - írja a Handelsblatt.

Elemzők már akkor jelezték: profitban nem, az LTE bevezetése miatt költségekben viszont dúskáló időkben a kisebb szolgáltatók összeállása valóságos fúziós rohamot indíthat el.

Femina már a Viberen is

1 órája

Az új közösségi csatorna részeként egy Femina-matricacsomag is napvilágot látott.

Folytatódik az Elviszlek magammal

2 órája

Hosszú Katinkára csaknem 350 ezren, Zacher Gábor toxikológusra több mint negyedmillióan, Puzsér Róbertre pedig 220 ezren voltak kíváncsiak Magyarország legnépszerűbb autós-beszélgetős műsorában.