2014. május 30.

Bécsben építkező svájciak

Még nem tudni, mikor is indul el pontosan az Európa-hírű zürichi napilap online kiadása a szomszédban, de már látszik a fúrás-faragás.

Még nem tudni, mikor is indul el pontosan az Európa-hírű zürichi napilap online kiadása a szomszédban, de már látszik a fúrás-faragás.

A Neue Zürcher Zeitung (NZZ) főnökei szerint ugyanis a sikerszériát nem másolni, hanem megismételni kell – ehhez pedig elég, ha megszerzik azokat a kulcsembereket, akik egyszer már nagyot alakítottak. Ezért is szerződtetik a „keleti” lapváltozathoz a 2012-ben indult, váratlan siekrt hozó Paroli magazin oszlopos tagjait, hangsúlyozva: a lépés se a már bejáratott portál halálát, se felvásárlását nem jelenti - írja a Die Presse.

Portálunk január végén számolt be arról, hogy ausztriai online kiadást tervez a svájci ap. Akkori sajtóhírek szerint a tartalom- és célcsoport-bővítés egyik oka, hogy osztrák főnök került az NZZ élére, a másik magyarázata az a stratégiaváltás lehet, amelyet Alles digital címen foglalt össze az új menedzsment. Szintén ok a továbblépésre, hogy az eddigi online szegmens gyakorlatilag megtelt: az ötmillió svájci németből mintegy kétmillióan látogatják legalább havonta az oldalt.

Lajos Mari a Nosalty kérésére kamerák elé állt

2019. április 17.

A kétrészes kisfilmben két, általa is nagyra értékelt receptet ajánl, így a répatorta muffin és a töltött-tojás-variációk elkészítése igazán nosztalgikus pillanatokat ígér mindenki számára.