2013. január 15.

Bécsi rábólintás

Az utolsó akadályt is vette az osztrák mobilpiac tavalyi sztárügylete. A versenyhatóság ugyanis áldását adta a két kisebb szolgáltató frigyére.

Az utolsó akadályt is vette az osztrák mobilpiac tavalyi sztárügylete. A versenyhatóság ugyanis áldását adta a két kisebb szolgáltató frigyére.

A Hutchinson így megvásárolhatja az Orange-ot, amelyért körülbelül 1,3 milliárd eurót fizet. Ebből 300-400 milliónyit vissza is kap, mivel a jóváhagyás egyik feltétele az volt, hogy a Yesss fapados márkát adja tovább a piacvezető Telekom Austriának.

Szakemberek szerint az osztrák kivásárlás az első lépés lehet, amelyet számos újabb követhet az európai piacon. A táncrend szerintük nagyjából ugyanaz lehet: kisebb méretű szolgáltatókat vehetnek meg mások, legyenek akár azokkal azonos méretű, akár jóval nagyobb cégek. Ezzel a megoldással ugyanis hatékonyan lehet fellépni olyan időben, amikor a haszonkulcs csökken, a költségek viszont jelentősen megugranak.

Médiacéget alapított Harry herceg és Meghan Markle

13 órája

Az Archewell a házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot.

25 éve mutatták be a kultfilmet

1 napja

Bizony, már ennyi idős Will Smith és Martin Lawrence akció-vígjátéka, a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?, ami megismertette az egész világgal az Inner Circle ikonikus dalát is.