2013. május 07.

Behálózott Hollandia

Új értelmet ad a szélessávú internet-előfizetésnek egy egész országra kiterjedő megoldás, amelyet a helyi piaci óriás vezet be nemsokára.

Új értelmet ad a szélessávú internet-előfizetésnek egy egész országra kiterjedő megoldás, amelyet a helyi piaci óriás vezet be nemsokára.

A Ziggo ugyanis – mint azt a napokban közé is tette – arra készül, hogy közel egymillió wifi-hotspot révén gyakorlatilag egész Hollandiában hozzáférhetővé teszi szolgáltatását, úgymond a mobilinternet párhuzamaként. Vágtatempóban tesztelik a rendszert: Groningen után Hágában próbálják ki, mit tudnak nyújtani – a királyi székvárost 65 ezer eszközzel fedik le május elejére.

Az országos szolgáltatás végleges verzióját pedig augusztus vége előtt el akarják indítani. A rendszer lényege, hogy a Ziggo broadband-ügyfelei egy egyszeri regisztráció után használhatják a hálózatot, amely ígéretük szerint az otthoni netezés elményét kínálja majd.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.