Liptai Claudia és Ördög Nóra vezetésével ismertette őszi műsorrendjét a TV2. Fischer Gábor programigazgató a struktúra bemutatása előtt beszélt a televíziós piac változásáról, értékelte a TV2 Csoport ez évi eredményeit és felvázolta célkitűzéseit is.

Az új programstratégia a saját gyártású műsorokra épül: hétköznap esténként és hétvégente is szórakoztató műsorokat kínál a nézőknek.

A TV2 estéi október 8-tól a Tények után tehát az alábbiak szerint alakulnak:

Hétfőn érkezik a Ninja Warrior Hungary 2018-as szériája. Tilla mellett ezúttal Kasza Tibi követi majd a versenyzők minden mozdulatát. A pálya szélén pedig Stohl Luca kérdezi majd a versenyzők családtagjait, és a ninja-jelölteket. A szuperprodukció online riportere a csatorna vlogger pályázatának nyertese, Budavári Balázs lesz.

A Ninja Warrior után egy új, amerikai-francia akciósorozatot debütál, Elrabolva címmel. A sorozat Luc Besson ötlete nyomán készült. A Liam Neeson-féle kultikus filmtrilógia előzménysorozata országos televíziós premierként érkezik a TV2-re.

A legbátrabb páros című produkció kedden érkezik. A dán formátumú, The Bravest című kaland-reality magyar verziójában sztárpárok küzdenek meg félelmeikkel, és a legextrémebb feladatokban próbálják legyőzni fizikai és pszichés korlátaikat. A mindenre elszánt játékosok (Schobert Norbi és Rubint Réka, Keleti Andrea és Kovács Zoltán, Palácsik Lilla és párja, Tamás, Pintér Tibor és kedvese, Frida, Singh Viki és párja, Tamás, Németh Kristóf és szerelme, Zita vagy éppen Szabó Ádám és Tóth Andi) egy gyönyörű szigeten, Máltán birkóznak meg az elemekkel. A műsort egy igazán összeszokott páros, Tilla és Majka vezeti majd.

Még ezen az estén, az izgalmak után egy vadonatúj, saját gyártású fikciós sorozattal jelentkezik a TV2. A hazájában népszerű holland széria, a Lice Mother adaptációját Bogaras szülők címmel láthatják majd a nézők kedd esténként.

A hét közepén a kicsiké lesz a főszerep. Szerdán és csütörtökön a Tények után látható A Mit tenne a gyereked?, ami a What would your kid do? című népszerű nemzetközi formátum magyar verziója. A műsorban óvodáskorú gyerekek vesznek részt különböző ügyességi, és bátorságpróbákon, miközben szüleik megpróbálják megtippelni, hogyan reagálnak csemetéik a különféle vicces és szokatlan helyzetekben. A műsorvezető Ördög Nóra lesz.

A Pénzt, vagy éveket! formátumához hasonló, tippelős vetélkedő mutatkozik be a Mit tenne a gyereked? után szerda és csütörtök este. A Couple or not magyar verziója a Sztárok és párok nevet kapta, a műsorban az ismert emberek ezúttal arra vállalkoznak, hogy a stúdióban lévő 20 civil szereplő közül kitalálják, hogy ki az a 12, akik párt alkotnak. Játékosként feltűnik majd többek között Ördög Nóra és Tilla, Király Viktor, Horváth Tamás, Gáspár Zsolti és Evelin, valamint Fásy Ádám és Pintér Tibor is.

Október 12-én a Tények után mutatkozik be a TV2 új, élő showműsora, a Csak show és más semmi, amelynek szereplői: Tatár Csilla, Köllő Babett, Horváth Éva, Eke Angéla, Szandi, Koholák Alexa, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor.

A Korhatáros szerelem új évada péntek esténként, a Csak show és más semmi után lesz látható, vadonatúj részekkel. A sorozatot a TV2 Csoport megbízásából ezúttal is az IKO Műsorgyártó Magyarország a ContentLab Factoryval együttműködésben készítette.

A Masterchef konyhája a hírességek után a legkisebbek számára is megnyitja kapuit. Szombat esténként, a Tények után érkezik a Masterchef Junior, melyben a pultok mögött 9-13 éves gyerekek mérik össze tudásukat. A műsorban feltűnik Schobert Norbert és Rubint Réka fia, Norbi is, aki rendszeresen főz vacsorát a családjának, illetve láthatjuk Temesvári Andrea Grand Slam győztes teniszező fiát, Milánt. A gyerekek felnőtteket megszégyenítő módon forgatják a fakanalat és olyan bámulatosan kombinálják a különböző alapanyagokat, hogy néha még a Mautner Zsófia, Szendrei Bence és Pesti István alkotta zsűrinek is tátva marad a szája - írják.

Vasárnap este ismételten a Sztárban Sztár jelentkezik, Hien, Odett, Sári Évi, Szőcs Reni, Tolvai Reni, Völgyesi Gabi, Burai Krisztián, Freddie, Gesztesi Károly, Kállay Saunders András, Pintér Tibor és Torres Dani főszereplésével. A négy tagú zsűri változatlan: Liptai Claudia, Majka, Papp Szabi és Stohl András.

Szeptember 23-án debütált a TV2-n a magyar HBO díjnyertes sorozata, az Aranyélet.

Második évadával és Liptai Claudia műsorvezetésével érkezik a Séfek Séfe. Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor ezúttal is a legtehetségesebb amatőr és profi szakácsokból választ magának csapatot, és visszatér minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője, a Legyen ön is milliomos! A TV2 hamarosan műsorára tűzi a gameshow-t, a játékmester ezúttal Gundel Takács Gábor lesz, aki már nagyon várja, hogy beülhessen a legendás forgószékbe.

Halottak hete a Hajnaliban

1 napja

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora november első hetében mindenszentek ünnepére és a halottak napjára emlékezik. A zenei összeállításban az ünnephez illő dallamok szólalnak meg erdélyi vonósbandák előadásában.