2016. április 06.

Bejött a SuperTV2 stratégiája

A TV2-csoport a Jóban Rosszban premierepizódjai mellett számos friss filmet is a SuperTV2 kábelcsatornán vetít elsőként.

A TV2-csoport kábelcsatornáinak programigazgatója, Fischer Gábor a következőket mondta ezzel kapcsolatban: „Büszkék vagyunk a SuperTV2 eredményeire, a cégcsoport számára kiemelt fontosságú a kábelportfólió fejlesztése, ezért ez elmúlt hetekben egy minden eddiginél nagyobb program invesztíció első fázisaként, frissen vásárolt, esetenként az amerikai bemutató után pár nappal kerültek adásba premier tartalmaink. Eltökélt célunk, hogy a SuperTV2 a legnézettebb kábeltelevízió legyen a piacon, ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a vásárolt tartalmak mellett a saját gyártású műsorok fejlesztésére is.”

A SuperTV2 2012-es indulása óta legmagasabb átlagos havi közönségarányát érte el a 18-59-es célcsoportban márciusban, főműsoridőben (3,16% SHR), valamint teljes napon (3,41% SHR) egyaránt. A teljes lakosságot tekintve is minden eddiginél nagyobb átlagos piaci részesedést tudhat magáénak a csatorna.

A következő hónapokban folytatódik a tévépremier-stratégia: májusban például országos televíziós premierként csak a SuperTV2-n lesz látható a mutánsok legújabb kalandja, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film, de klasszikusokat is műsorra tűznek majd, mint a Blöff vagy az Üvegtigris-trilógia.