2010. november 15.

Bekavart a belpolitika

Nyílt levélben tiltakoztak az osztrák közmédia neves munkatársai, mert szerintük politikai nyomásra kaptak főnököt.

Nyílt levélben tiltakoztak az osztrák közmédia neves munkatársai, mert szerintük politikai nyomásra kaptak főnököt.

Amióta újságíróként itt dolgozunk, még soha nem sérült annyira az ORF közszolgálati imázsa, mint ezekben a napokban. Mit tettek felügyelőbizottságaink ennek orvoslására? – teszik fel a kérdést a Der Standard által idézett levélben, jelezve, hogy a legrosszabbtól tartanak.

Tiltakozásuk kiváltó oka, hogy a testület – baloldali és zöld voksokkal – leváltotta a társaság hírigazgatóját, és nem a főintendáns által javasolt személyt, hanem a szociáldemokraták támogatta embert ültetett a helyére. Kifogásolják azt is, hogy a hivatalosan politikailag független tagok szinte minden esetben párt-érdekvonalak mentén szavaznak a testületben – tisztelet a kivételnek.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.