2014. február 11.

Bekeményít a prágai közmédia

A változások éve lesz az idei a cseh közszolgálati médiában. Első nekifutásra az ügynökségek alkalmazásának jól bevált rendszerét rúgják fel.

A változások éve lesz az idei a cseh közszolgálati médiában. Első nekifutásra az ügynökségek, sales house-ok alkalmazásának jól bevált rendszerét rúgják fel.

A CT köztelevízió például ajtót mutatott ügynökségeinek azzal, hogy a jövőben saját maga értékesíti reklámidejét. Így, ígérik, nem csupán a 15 százaléknyi jutalékot spórolják meg, de rugalmasabban reagáló struktúrát is kialakítanak – írja az egyik helyi szakportál. Az E15 cikke szerint egyben hátat fordítanak az éves keretszerződéseknek is, nyitva az egyes kampányokra szóló megállapodások felé.

Az új szerepfelfogás része az is, hogy azon csatornák esetében, amelyeken nem tilos a reklám, a termékelhelyezéssel kapcsolatos kérdéseket is saját hatáskörbe vonja a társaság. A közrádió eközben nyílt modellre állt át január elsejétől, azaz már nem egyetlen ügynökségen keresztül értékesítik reklámfelületeiket.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.