2012. október 08.

Bekezdett az RTL II

A Forró nyomon például 1,78 százalékos közönségarányt produkált a kereskedelmi célcsoportban, de a Híradó vagy a Vacsoracsata is jól szerepelt.

A Forró nyomon például 1,78 százalékos közönségarányt produkált a kereskedelmi célcsoportban, de a Híradó vagy a Vacsoracsata is jól szerepelt.

Jól kezdett a nézettségi versenyben az RTL II, amelyet október 1-jétől láthatnak a nézők, egyelőre közel egymillió háztartásban. A Nielsen Közönségmérés október 2-tól szállít hivatalos nézettségi adatokat a csatornáról, és ezek alapján több műsor is erősen kedztett.

Az RTL II tájékoztatása szerint a kereskedelmi célcsoportban a csatorna a keddi napon főműsoridőben 1,06 százalékos, míg az egész napot tekintve 1,08 százalékos közönségarányt ért el. Aznap a Heti hetes az éppen tévéző 18-49 évesek 1,59 százalékát érdekelte, és ezzel a legnézettebb műsor lett aznap a csatornán. Az RTL Klubról átköltözött műsort az Egy rém modern család követte 1,38 százalékos közönségaránnyal.

Szerdán is saját gyártású műsor lett a csatornán a legnépszerűbb: a Máté Krisztinával sok év után újraindított Forró nyomon a kereskedelmi célcsoportban 1,78 százalékos részesedést ért el. A csatorna szerint egyes időszakokban a műsor verte az m1 párhuzamosan futó programját is. A Forró nyomon mögött a Kaméleon és a Vacsoracsata végzett. A gasztro reality a kereskedelmi célcsoportban 5 százalékos közönségarányt ért el. A Kaméleon pedig érdekes módon az 50+-osokat érdekelte, körükben 6,5 százalékos közönségarányt produkált.

A csütörtöki toplista élén az Egy rém modern család végzett, amely 4,2 százalékos közönségarányt ért el. A Vacsoracsata 5,7 százalékos közönségarányt produkáűlt, és a Rába Balázs által vezetett Híradó is 2 százalékra volt jó.