2010. július 12.

Belehúz Pest megyében a Szuperinfó

Erősíti pozícióit a piacvezető Szuperinfó a budapesti agglomerációban. Vége a párhuzamos terjesztésnek.

Erősíti pozícióit a piacvezető Szuperinfó a budapesti agglomerációban. Vége a párhuzamos terjesztésnek.

A kiadó tájékoztatása szerint a főváros körzetében az Inform Média többségi érdekeltségébe tartozó Budapesti Piac Plusz lapok, valamint a Szuperinfó lapok párhuzamos terjesztése július elején megszűnt. A két, eddig különálló hálózat egységes, nagyobb példányszámú hálózattá alakult.

A korábban kiadott Piac Plusz lapok kivonultak azokról a területekről, amelyeken a Szuperinfó franchise partnerei hagyományosan erősebb piaci jelenlétet értek el. Azokon a területeken viszont, amelyeken a Piac Plusz meghatározó szereplő volt, a kiadványok változatlan technikai és személyi háttérrel, immáron Szuperinfó lapként jelennek meg .

A konszolidáció végeredményeként az eddig 5 kiadásban, 185 ezer példányban megjelenő Szuperinfók immáron 152 településen, 9 mutációban, közel 235 ezer példányban jelennek meg. Így a Pest megyei nyomtatott piacon eddig is messze legnagyobb elérést biztosító Szuperinfó tovább növelte előnyét versenytársaival szemben. Az új lapok értékesítését a Szuperinfó Magyarország Kft. központi értékesítési csapata végzi.