2012. február 09.

Belehúz tavasszal az RTL Klub

Jönnek a szokásos sorozatok, a Csillag születik, visszatér a Heti Hetes, Balázs két vetélkedőt kap, de a Legyen Ön is Milliomost Friderikusz vezeti.

Jönnek a szokásos sorozatok, a Csillag születik, visszatér a Heti Hetes, Balázs két vetélkedőt kap, de a Legyen Ön is Milliomost Friderikusz vezeti.

Barabás Éva és Gönczi Gábor "celebrálta" zöld rétes-kutyás intróval vezette fel tavaszi műsortstruktúrája bemutatását az RTL Klub. Mint Kolosi Péter programigazgató elmondta, február 20-tól teljesen megújul a délutáni műsorrend, a főműsoridő pedig egy héttel később áll át. Ez azt jelenti, hogy február végére a Fókusz, Híradó, Barátok közt hármasától eltekintve teljesen kicserélődik a kínálat.

Kolosi Péter

Ami a sorozatokat illeti, február 20-tól hétköznap délutánonként 15 óra 10 perctől jön a Döglött Akták, ezt követi két, a csatornán még nem látott dél-amerikai szappanopera, a Marichuy és a Teresa. A főműsoridőben is lesznek újdonságok, itthon még nem vetített részekkel tér vissza a Dr. Csont (hétfőn) és A mentalista (kedden). Utóbbit nyártól a Castle váltja.

A Híradó utáni sávban február 27-től a korábban már beharangozott és a - február végén búcsúzó - ValóVilág Villában már kipróbált 1 perc és nyersz! című napi vetélkedő kerül képernyőre, Sebestyén Balázs vezetésével. A műsor első évadát A széf követi, szintén Sebestyén Balázzsal.

Sebestyén Balázs

Visszatér a képernyőre a Csillag Születik, melyet első alkalommal vezet női műsorvezető páros, Ördög Nóra és Lilu személyében. A fomátum mellett a zsűrit is frissítették: ebben Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert kritikus kap helyet. Szintén visszatér a képernyőre a Heti Hetes: a műsorral március első vasárnapján találkozhatnak először a nézők.

A sajtótájékoztató alapján a legnagyobb durranásnak a Legyen Ön is Milliomos, pontosabban a műsorvezető képernyőre való visszatérését szánja a csatorna. Vágó István helyét a csatornától 1999-ben, nem épp békésen búcsúzott Friderikusz Sándor veszi át, aki február 29-én startol a vetélkedővel. A műsor szerdánként 21 óra 20-tól lesz látható, és - amint elindul - az RTL2-re kerül majd, ahol húzóműsornak szánják. Mint Friderikusz elmondta: más stílusban vezeti majd az kvízt, mint elődje.

Friderikusz Sándor

A fotók forrása: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

13 perce

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

17 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.