2010. november 23.

Belehúzott a Megasztár

Újra nőtt a Megasztár nézettsége. Péntek este kétmilliónál is több embert értek el a produkcióval – közölte kedden a TV2.

Újra nőtt a Megasztár nézettsége. Péntek este kétmilliónál is több embert értek el a produkcióval – közölte kedden a TV2.

A múlt héten újra nőtt a Megasztár nézettsége: a TV2 zenei tehetségkutatójának nyolcadik döntőjére a teljes lakosságból több mint kétmillió ember volt kíváncsi. A Megasztár duett estéje a teljes lakosságban a tévézők majdnem felét (48,5 százalékát) szegezte a képernyők elé. Ezzel pedig ismét a nézettségi toplista második helyére került a Megasztár5.

Az 18-49 évesek körében szintén nőtt a Megasztár ötödik szériájának népszerűsége a két héttel ezelőttihez képest: 47,1 százalékos közönségaránnyal a TV2 zenei tehetségkutatója ezúttal a toplista harmadik helyét szerezte meg.

Immár öt hete stabilan piacvezető saját idősávjában a TV2 celeb vetélkedője: az Ezek megőrültek! a 18-49 éves korosztály körében az előző héthez hasonlóan a toplista hatodik helyére került. A népszerű celeb vetélkedő a héten jelentkezik utoljára: jövő héttől a TV2 legújabb műsorát, A 40 milliós játszma című game show-t láthatják esténként a nézők, melynek műsorvezetője az Ezek megőrültek!-ből már jól ismert Rákóczi Feri lesz - jelezték.

 

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

2 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.