2012. augusztus 08.

Belga mobilcéget vesznek

Ha már nem sikerült megkaparintani a TV2-gazda benelux csatornáit, hát mobilszolgáltatót vesz egy helyi lapkiadó.

Ha már nem sikerült megkaparintani a TV2-gazda benelux csatornáit, hát mobilszolgáltatót vesz egy helyi lapkiadó.

Sajátos kombináció. A Médiapiac akkor emlegette legutóbb a Persgroep-öt , amikor az versenybe szállt a TV2-gazda ProSiebenSat.1 néhány helyi csatornájáért, amelyeket a racionalizálás jegyében vertek dobra szűk két évvel ezelőtt. Most pedig az látszik biztosnak, hogy a cég megszerzi a holland KPN belgiumi mobilüzletágát, a Base-t.

Hogy kivel, azt még nem tudni, az viszont biztosnak látszik, hogy egyedül nem tudja majd kiköhögni a társaság mintegy másfél milliárd eurós vételárát. A mobilcég értékén ráadásul még dobhat is, hogy sok az érdeklődő rá, hiszen számos befektetőcég mellett a belga Telenet kábelszolgáltatót is a kérők sorában emlegeti a média.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.