2013. december 02.

Belgrád adja a lapot

Elegáns társaságba, a Galenika gyógyszergyár mellé került az egyik szerbiai napilap, amelyben megszüntetnék az állami tulajdonrészt.

Elegáns társaságba, a Galenika gyógyszergyár mellé került az egyik szerbiai napilap, amelyben megszüntetnék az állami tulajdonrészt.

Nincs egyelőre tolakodás a nagy múltú kiadóért. A 109 éves Politika utóbbi évei fordulatosra sikeredtek: mint emlékezetes, a korábban a szerb piacon is építkezést tervező WAZ-csoport előbb meggondolta magát, majd rövid úton eladta ottani érdekeltségeit. Ekkor vásárolta meg a lap felét egy eladdig ismeretlen oroszországi kiadó, az East Media Group, a többit pedig megtartotta az esseni székhelyű kiadó partnere, a Politika AD.

Ebben van részesedése a belgrádi kormánynak, amit most piacra kíván dobni, egyelőre nem tudható, mekkora bevételt várva az ügylettől. A médiacsoport ellenőrzi a Politika mellett a Sport zurnal című napilapot is, valamint számos magazin ad ki. Ezek között akad informatikai, női, társasági és vicclap is.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.