2010. szeptember 07.

Ben 10 hétvége – élőben és tévében

Egy egész hétvégét szentel Ben 10 című sorozatának október második víkendjén a Cartoon Network, megemlékezve a nem mindennapi dátumról.

Egy egész hétvégét szentel Ben 10 című sorozatának október második víkendjén a Cartoon Network, megemlékezve a nem mindennapi dátumról.

A Ben 101010 elnevezésű program során a fiatal rajongók élőben és a képernyőn egyaránt találkozhatnak kedvenceikkel; szombaton a Millenárison futóverseny és tízpróba keretében próbálhatják ki ügyességüket, gyorsaságukat, vasárnap pedig kedvenc Ben 10-epizódjaikból láthatnak válogatást.

Október 10-én 10.10 órától egész napos maratoni vetítést láthatnak a Ben 10 és az idegen erők című sorozatepizódjaiból, akik szívesen kalandoznak tovább virtuálisan a 15 éves Ben Tennyson-al, aki omnitrix elnevezésű szerkezetének köszönhetően képes különböző szuperhősök bőrébe bújni, és megmenteni a világot - közölték.

 

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

8 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

14 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.