2012. április 24.

Betársul a Springier

Sajtóértesülések szerint a lengyel online piacot jelentősen megbolygató partnerségre készül a Ringier és a Springer közös cége.

Sajtóértesülések szerint a lengyel online piacot jelentősen megbolygató partnerségre készül a Ringier és a Springer közös cége.

A lengyelországi ügylet célpontja az egyik legjobban menő helyi portál, a TVN-csoporthoz tartozó Onet.pl. Az ügylet eredményeként a két éve összeállt svájci-német tandem átvehetné az elenőrzést a portál felett.

A tulajdonos egyelőre csak annyit kötött a nagyközönség orrára, hgy május végéig kizárólag a Ringier-Springer közös céggel tárgyal, és szeretne megtartani egy kisebbségi részesedést a társaságban, amely könyveik szerint 1,4 milliárd zlotyt (mintegy 440 millió dollárt) ér.

Ezzel a lengyel cég újabb nagy együttműködésre léphet, miután tavaly decemberben a Vivendivel lépett partnerségre a tévés műsorszolgáltatás terén.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

2 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.