2017. március 30.

Bevásárolt a Hearst és a Condé Nast

A két kiadó közös cége, a PubWorX megvette a floridai ProCirc kiadói szolgáltatót, amelynek 50 ügyfele több mint 250 kiadványt gondoz.

A kiadói szolgáltatások piaca folyamatosan szűkül Amerikában is, a korábbi rengeteg, kisebb-nagyobb szolgáltató egy része eltűnt, a megmaradók versenyképessége is csökken. Az olyan óriások, mint a 2016 februárjában alakult PubWorX elérhető áron tudnak tömeges szolgáltatásokat kínálni kis és nagy kiadók számára a beszerzés, gyártás, marketing és terjesztés-menedzsment területén, hozzájárulva, hogy ügyfeleik a tartalomelőállításra koncentrálhassanak.

„A ProCirc céget régóta csodáljuk a terjesztésmenedzsment stratégiai, elemző szemléletű megközelítéséért. A PubWorX és a ProCirc egyaránt erős iparági és beszállítói kapcsolatokkal rendelkezik, együtt pedig még személyre szabottabb szolgáltatásokat nyújthatunk az ügyfelek szélesebb körének, és felerősödhet az arra való képességünk, hogy gyorsan szállítsuk a profitabilitásban is megmutatkozó eredményeket” – értékelte a megállapodást Al Perruzza, a PubWorX vezérigazgatója.

A ProCirc – melynek ügyfelei között megtalálható a Bonnier, a Rodale, az Outside Magazine és a New York Media is - a vásárló független divíziójaként, a korábbi vezetőkkel működik tovább, az értékesítési csapatokat azonban a hatékonyság növelése érdekében összevonják. A vételárat nem hozták nyilvánosságra.

(Forrás: min)

Fesztiválgyőztes a Spektrum sorozata

2 napja

A „Tabukról tabuk nélkül″ 2019-ben bemutatott 2. évada megnyerte az olaszországi Oniros Filmfesztivál fődíját a dokumentumfilmek kategóriájában.