2013. március 14.

Bezár a Google Reader

A Google indoklása szerint már nem használják annyian, inkább más termékekre fókuszálnak.

A Google indoklása szerint már nem használják annyian, inkább más termékekre fókuszálnak.

Bezárja RSS-olvasóját a Google - jelentette be tegnap a netes óriás. A szolgáltatást 2013. július 1-jével állítják le, de lesz három hónap átmeneti időszak, amikor a - netes kommentek tanúsága szerint meglehetősen felháborodott - felhasználók alternatívákat találhatnak, s feedjeiket áthúzhatják azokba.

Az indoklás szerint a 2005-ös indulás óta kialakult egy jelentős és lojális tábor, ám a használók száma az utóbbi időben folyamatosan csökkent. Ezért a Google úgy gondolja, hogy hasznosabb a szolgáltatást bezárni, és helyette kevesebb termékre jobban fókuszálni. Ettől a közlés szerint "jobb felhasználói élményt" várnak.

Címkék: google

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.