2013. március 14.

Bezár a Google Reader

A Google indoklása szerint már nem használják annyian, inkább más termékekre fókuszálnak.

A Google indoklása szerint már nem használják annyian, inkább más termékekre fókuszálnak.

Bezárja RSS-olvasóját a Google - jelentette be tegnap a netes óriás. A szolgáltatást 2013. július 1-jével állítják le, de lesz három hónap átmeneti időszak, amikor a - netes kommentek tanúsága szerint meglehetősen felháborodott - felhasználók alternatívákat találhatnak, s feedjeiket áthúzhatják azokba.

Az indoklás szerint a 2005-ös indulás óta kialakult egy jelentős és lojális tábor, ám a használók száma az utóbbi időben folyamatosan csökkent. Ezért a Google úgy gondolja, hogy hasznosabb a szolgáltatást bezárni, és helyette kevesebb termékre jobban fókuszálni. Ettől a közlés szerint "jobb felhasználói élményt" várnak.

Címkék: google

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

7 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

8 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.