2016. január 07.

Bezárja digitálisvideó-szolgáltatását a Yahoo

Két évig kísérleteztek, nem értek el áttörést, pedig a digitális videó kiemelt terület a Yahoo számára.

Bezárja Yahoo Screen elnevezésű szolgáltatását a Yahoo, miután az több mint két év alatt sem tudott jelentős erőt felmutatni. Pedig sok pénzt és energiát öltek a projektbe, a cél pedig az volt, hogy előbb-utóbb a YouTube, a Hulu és a Netflix versenytársává váljanak. Ehelyett azonban két év alatt több mint negyedével esett a site forgalma, írja az AdAge.

A cikk hozzáteszi: úgy tűnik, a digitális videó csak Marissa Mayer vezérigazgató számára bizonyult kiemelt prioritásnak, a Yahoo felhasználói másképp gondolkodnak a kérdésről. Így aztán mostanra nem lehet elérni a szolgáltatást a Yahoo főoldaláról. A médiacég ugyanakkor nem száll ki teljesen a videótartalmak piacáról, a korábban a Screen keretében kínált videókat beépítik a Yahoo digitális magazinjaiba. Ezzel együtt az egyértelművé vált: a Yahoo jelenleg képtelen valódi versenyt támasztani a videótartalmak piacán.

Halottak hete a Hajnaliban

1 napja

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora november első hetében mindenszentek ünnepére és a halottak napjára emlékezik. A zenei összeállításban az ünnephez illő dallamok szólalnak meg erdélyi vonósbandák előadásában.