2010. június 29.

Bild: nyárvégi 3D

A főlap mellett egy mellékletben is megpróbálkozik a háromdimenziós technológiával a Springer. De nem sietik el a dolgot.

A főlap mellett egy mellékletben is megpróbálkozik a háromdimenziós technológiával a Springer. De nem sietik el a dolgot.

A társaság honlapján olvasható közlemény szerint „Európa legnagyobb napilapja” augusztus 28-án jelenik meg 3D-ben; a hirdetők július 30-ig jelentkezhetnek e nagy akcióra. A képi látvány élvezetéhez szükséges szemüvegeket a kiadó ingyen bocsátja ügyfelei rendelkezésére.

Négy héttel később a Bild am Sonntag Multimedia névre hallgató mellékletével végeznek hasonló kísérletet. A szintén ingyen-szemüveggel ellátott lapszámban hirdetni kívánók ebben az esetben is számolhatnak azzal, hogy a Bild.de portálon is 3D-s reklámozási lehetőséghez juthatnak.

Április elején számolt be arról portálunk, hogy kedvet kapott a háromdimenziós technika gyakorlati bemutatásához az Axel Springer médiaház egyik zászlóshajója. A Belgiumban megjelenő, francia nyelvű La Derniere Heure március végén hozta ki a világ első 3D-s lapszámát – szintén egyedi akcióként, nem a rendszeressé tétel szándékával. Az újság csapata két hónapon át dolgozott a különleges kiadáson.

 

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

1 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

8 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.