2011. október 18.

BlackBerry: süket szöveg

Napokra elvágta felhasználóit a világhálótól a kanadai Researh In Motion (RIM). A cég egyelőre keresi a hiba okát.

Napokra elvágta felhasználóit a világhálótól a kanadai Researh In Motion (RIM). A cég egyelőre keresi a hiba okát.

Egyelőre annyit közölt a társaság, hogy hálózatán belül lépett fel egy kapcsolási probléma. Ennek lényege, hogy az afrikai, az európai, az indiai és a közel-keleti BlackBerry-felhasználóknak azzal kellett számolniuk, hogy szakadozik az e-mail szolgáltatás, nem férnek hozzá a böngészés és a saját rendszeren belüli üzenetküldés lehetőségéhez.

Kedden még arról számolt be a RIM (amelynek népszerűsége az utóbbi időben alaposan megcsappant, ennek haszonélvezője pedig az Apple és a Samsung okostelefon-ágazata volt), hogy megoldották a problémát. Később azonban azt jelezték: a hiba már Argentínában, Brazíliában és Chilében is felütötte a fejét.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.