2011. január 10.

Blogján vár ötleteket az m2 új intendánsa

Süveges Gergő blogján gyűjti az általa pályára állítandó gyerekcsatornával kapcsolatos ötleteket. Bárki megírhatja, mire lenne szükség szerinte.

Süveges Gergő blogján gyűjti az általa pályára állítandó gyerekcsatornával kapcsolatos ötleteket. Bárki megírhatja, mire lenne szükség szerinte az m2 átfazonírozásához. A cél az volna, hogy megint erőre kapjon a magyarországi gyerekműsor gyártás, és a fiatal nézők ne forduljanak el teljesen a köztévétől, ahogy az elmúlt években tették.

Ötletládát nyitott blogján az m2 csatorna intendánsának frissen kinevezett Süveges Gergő, aki eddig a köztévé Ma Reggel című műsorának egyik húzóarca, illetve híradós volt. Süveges Gergő feladata, hogy ősztől az m2-t a 3-17 éves korcsoportot sikerrel megszólító csatornává tegye, amely képes lehet a hazai gyermek- és ifjúsági filmgyártás felélesztésére. A feladat nem egyszerű, viszont a köztévé számára kulcsfontosságú is, mivel ebben a célcsoportban mára vészesen lecsökkent a nézett időből kihasított részaránya.

Az utóbbi hetek médiás kinevezettjei közül az egyik legkevesebbet támadott személy éppen Süveges Gergő. Már a blogindítás ténye is sokakban szimpátiát keltett, politikai oldalaktól függetlenül. Ebben ugyanis többek között azt a célt tűzte ki, hogy "nyílt lapokkal játsszon", azaz minden fontos, a munkáját érintő információ a köz elé kerüljön. Így többek között arról is hírt adott, hogy hétfőn megbeszélése van Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárral, aki "az új csatornával kapcsolatos gondolatait szeretné megosztani velem, nyilván az oktatás témájára fókuszálva". Azt ígérte a blogon, hogy a megbeszélésről is beszámol majd.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.