2013. május 30.

Boltot nyitott a TV2

A médiacég az Allegrouppal működik együtt a projektben.

A médiacég az Allegrouppal működik együtt a projektben.

TV2 Shop néven új webáruház indult a TV2-csoport és az Allegroup stratégiai együttműködése keretében. Az oldalon a Grando.hu és Lealkudtuk.hu ajánlatai mellett a TV2 saját márkás termékei is megtalálhatóak. Összességében a látogatók 600 kereskedő 2 millió terméke közül válogathatnak - közölték.

"Fontos mérföldkőhöz érkezett az üzletfejlesztési stratégiánk, a TV2 Shop elindítása kiemelt része a portfoliónk bővítésének, emellett a márkakiterjesztés jeles példája. Az új oldaltól komoly eredményeket várunk, célunk, hogy a felhasználóknak kedvező ajánlatokat, kényelmes vásárlást biztosítsunk, és elérhetővé tegyük számukra a TV2 saját márkás termékeit is" - mondta el Laczkó Endre, a TV2 kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója.

"Nagy öröm számunkra, hogy a TV2 - a jelentősebb médiumok közül elsőként felismerve az online pláza létrehozásában rejlő lehetőségeket - cégünk segítségét vette igénybe, amikor kiterjesztette működését erre a piaci szegmensre. Egyre többen döntenek a 'vásárolni, de minél rövidebb idő alatt' jelszó mellett, ami biztos alapot szolgáltat az online pláza üzletág dinamikus fejlődéséhez - tette hozzá Orova Balázs, B2C üzletágvezető.