2010. december 03.

Bónuszcsatorna a nagyoknak

Az Európai Bizottság vizsgálja az unió talán legfurcsább ellentételezési ügyletét, amelyben érintett mindhárom nagy francia tévés cég.

Az Európai Bizottság vizsgálja az unió talán legfurcsább ellentételezési ügyletét, amelyben érintett mindhárom nagy francia tévés cég.

A Canal+, az M6 és a TF1 ugyanis sajátos figyelmességet kapott a párizsi médiahatóságtól: a jövő novemberi analóg leállás után egy-egy „bónuszcsatornát indíthatnak ezek a cégek.

Csakhogy – vélik a vizsgálat kezdeményezői – a lépés nem felel meg az uniós előírásoknak, amelyek objektív alapokon nyugvó, megkülönböztetéstől mentes és arányos eljárást írnak elő. Ezt akkor is elvárják, ha (mint a francia médiahatóság levezette) ők csupán azt kívánják valamiképpen kompenzálni, hogy a digitális piaci környezetben a korábbinál sokkal több versenytárssal kell megküzdenie a három „történelmi” médiaháznak.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.