2012. március 07.

Boros Lajos kiszáll a Bumerángból

A műsor mellett marad, de néhány hónapon belül eltűnik a mikrofon mögül.

A műsor mellett marad, de néhány hónapon belül eltűnik a mikrofon mögül.

Távozik a Bumerángból Boros Lajos, aki 1995 óta dolgozik együtt Bochkor Gáborral, először a Danubiuson, majd a Slágeren, s utóbbi megszűnése után a NeoFM-en. A rádiós ezentúl egyéb terveire, projektjeire koncentrál - derült ki a sajtótájékoztatón, ugyanakkor a háttérből azután is segíti a műsort, hogy eltűnik a mikrofon mögül.

Boros nem azonnal távozik, utódját most kezdte el keresni a Bumeráng csapata. Földes Ádám, a NeoFM vezére szerint körülbelül 3-6 hónapba telhet, míg megtalálják a megfelelő embert, addig is Boros marad Bochkor és Voga mellett.

A koránkelésbe belefáradt műsorvezető ezentúl inkább a festészetre koncentrál, emellett új rádiózási metódusok kifejlesztése is érdekli. A reggeli műsor stábja a következő hónapokban néhány meglepetéssel is jelentkezik, ezek Boros bakancslistájának a megvalósítását is jelentik majd egyben.

"Köszönjük Lajosnak a magyar kereskedelmi rádiózás megteremtéséért tett elévülhetetlen érdemeit, a reggeli show műsor fogalmát egyértelműen Ők (Gábor és Lajos) építették fel itthon. Természetesen nem engedjük el Lajost, nem távolodunk el egymástól és továbbra is számítunk tapasztalatára, kreativitására és szakértelmére a Neo életében" - mondta el Földes Ádám.