2014. március 27.

Bővít a Polsat

Tizenkilencre húz lapot a lengyel tányéros platform, de nem valószínű, hogy túlvállalják magukat. Pompásak a társaság tavalyi számai.

Tizenkilencre húz lapot a lengyel tányéros platform, de nem valószínű, hogy túlvállalják magukat. Pompásak a társaság tavalyi számai.

A kártyahasonlat csak távoli: a harmadik negyedév végén indítandó két újabb tematikus csatornával ugyanis 21-re bővül a Cyfrowy Polsat tévéadóinak száma. A Disco Polo Music és a Polsat Film 2 is már meglévő szolgáltatások kiegészítőjeként lép a színre az egyik lengyel szakportál beszámolója szerint.

A médiabirodalom a napokban igen impozáns számokat tett közzé. A három és fél millió előfizetőt kiszolgáló társaság beszámolója szerint 2013 záró negyedévére 41,5 millió eurós profitot mutattak ki, ami 42 százalékos emelkedés az előző év azonos időszakához képest. Ügyfeleik több mint négyötöde pedig igénybe veszi a HD-szolgáltatást.

Film készül a Ford és a Ferrari párharcáról

1 órája

Matt Damon és Christian Bale Oscar-díjas amerikai színészek főszereplésével forgatják azt az egyelőre cím nélküli filmet, mely a Ford és a Ferrari hatvanas évekbeli vetélkedéséről szól és jövő június végén mutatják be.

Az új Jurassic-film nyerte a hétvégét

1 órája

Könnyedén nyert a Jurassic World: Bukott birodalom az észak-amerikai mozik jegypénztárainál, 150 millió dollárért (42 milliárd forintért )váltottak rá jegyet a nyitó hétvégén.