2015. február 03.

Bővít a Viacom

Romániában kötött új megállapodást a médiacég.

Megállapodást kötött a Viacom International Media Networks (VIMN) a Telekom Romaniával. Ennek megfelelően a VIMN csatornái január 30-től jutnak el több háztartásba a román piacon. A Telekom Romania előfizetői immár az alapcsomagban érhetik el a Comedy Central Extra, a Paramount Channel és a Nickelodeon műsorát. A Nick Jr. az eredeti verziójában kerül be a szolgáltató kínálatába, 2015 áprilisától azonban teljesen lokalizált formában lesz elérhető az M-csomagban.

"A Telekom Romaniával kötött megállapodás komoly előrelépés számunkra a román piacon, hiszen a Comedy Central Extra, a Paramount Channel és a Nickelodeon csatornák ezáltal a három legnagyobb román szolgáltató kínálatában elérhetővé váltak" – mondta el Bartosz Witak, a Viacom Kelet-Európáért és Izraelért felelős vezérigazgatója.

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

1 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.