2017. október 05.

Bővíti partnerségét a Madhouse és a wmn.hu

2017 utolsó negyedévében teljes körű megállapodást köt a wmn.hu és a Madhouse. A felek a meglévő, mobilfelületek értékesítésére vonatkozó együttműködésüket október elsejétől minden médiatípusra kiterjesztik.

„A 2015 év vége óta zajló partnerségünket kiszélesítjük, és ezentúl a display-típusú hirdetési megoldásokat az ügynökségek felé minden médiatípusra vonatkozóan a Madhouse-ra bízzuk. A minden eszközön megjelenő, influencer szerzőink által készített írott és videós támogatott natív tartalmainkat továbbra is szeretnénk házon belül tartani, viszont új, izgalmas felületekkel és multiplatform-megoldásokkal készülünk meglévő és jövőbeli ügynökségi partnereink számára” – mondta Zákányi Gáspár, a wmn.hu értékesítési és üzletfejlesztési vezetője.

A D. Tóth Kriszta által két és fél éve alapított, online magazin immáron havi szinten több mint félmillió olvasót vonz, akik közel havi három millió oldalletöltést generálnak a Gemius adatai szerint.

„Örömteli visszajelzés, hogy a wmn.hu mára megkerülhetetlen, sőt, másokat is inspiráló szereplője lett a piacnak. A Madhouse csapata pontosan olyan egyedi és innovatív módon áll az értékesítési feladatokhoz, mint amilyen egyedi és innovatív módon készítjük mi is a tartalmainkat. Izgalmas lesz látni, hogy e két kreatív csapat együttműködéséből milyen formabontó megoldások születnek majd” – mondta D. Tóth Kriszta, a wmn.hu alapító-főszerkesztője.

Az egyre növekvő mobilfogyasztási trendek érződnek a wmn.hu olvasói összetételén is, így indokolt a mobilvezérelt gondolkodás: „amellett, hogy örülünk a további bizalomnak, izgalmas időszak következik az életünkben, mivel eddig csak mobiloldalról közelítettük meg a hirdetést, most ez változni fog valamennyire, „csak mobil” helyett mobilvezérelt lesz a gondolkodásunk. Tesztként tekintünk erre az új megközelítésre, nagyon kíváncsiak vagyunk a tapasztalatokra” – fűzte hozzá Brindza Gábor, a Madhouse ügyvezető igazgatója.

Fesztiválgyőztes a Spektrum sorozata

2 napja

A „Tabukról tabuk nélkül″ 2019-ben bemutatott 2. évada megnyerte az olaszországi Oniros Filmfesztivál fődíját a dokumentumfilmek kategóriájában.