2011. augusztus 19.

Bővül a Discovery magyarországi portfoliója

Szeptembertől lesz nálunk is elérhető a TLC elnevezésű női csatorna.

Szeptembertől lesz nálunk is elérhető a TLC elnevezésű női csatorna.

2011 szeptemberétől nálunk is fogható lesz a Discovery Networks CEEMEA 25-49 éves nőket megcélzó csatornája, a TLC. Ezzel az életmód- és szórakoztató műsorokkel jelentkező tévé olyan csatornák közé kerül a honi portfolióban, mint a Discovery Channel, az Animal Planet, a Discovery Science és a Discovery World.

A TLC ősszel a magyar mellett a cseh és a szlovák piacon is elindul. Később több más, a CEEMEA régióhoz tartozó országban is látható lesz, Dél-Afrikától a Balti államokig. A csatornát regionális műsorszórással sugározzák, és a lokális piacokhoz alakítják a műsorrendjét.

"A TLC hatékonyan szólítja meg a női közönséget, kiegészíti a férfiakat megcélzó másik zászlóshajó csatornánkat, a Discovery Channelt, ezáltal a TLC műsorszolgáltató és hirdető partnereink számára páratlanul értékes tartalmat kínál. Mi tudjuk, hogy a nők sokoldalúak és ugyanez az elképzelés köszön vissza a TLC változatos műsorstruktúrájában is" - mondta el Dorota Żurkowska-Bytner régiós vezető.

Holnap új autós magazin indul!

27 perce

Az Autónavigátor.hu október 15-én nyomtatott újsággal is jelentkezik. A negyedévente megjelenő Autónavigátor.hu Magazin első számában menetpróbákat és exkluzív interjúkat is olvashatnak a lőerők szerelmesei.