2014. július 22.

Bővül a MinDig TV Extra kínálata

A MinDig TV Extra szolgáltatás csatornaválasztéka a közeljövőben 35-ről 55-re emelkedik. Biztosan helyet kap benne a DIGI Sport 1 és 2.

A MinDig TV Extra szolgáltatás csatornaválasztéka a közeljövőben 35-ről 55-re emelkedik. Biztosan helyet kap benne a DIGI Sport 1 és 2.

A közeljövőben tovább bővül a MinDig TV Extra kínálata: 2014. augusztus 1-jétől a MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában megkezdődik a DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 csatornák tesztsugárzása. A DIGI Sport 1 csatorna a D jelű, míg a DIGI Sport 2 az E jelű országos multiplexen kap helyet. A két cég megállapodása alapján mindkét csatorna szeptember 30-ig minden MinDig TV Extra Alapcsomag előfizető számára meg lesz nyitva, október 1-jétől pedig a DIGI Sport 1 bekerül a MinDig TV Extra szolgáltatás Alapcsomagjába, míg a DIGI Sport 2 egy újonnan induló tematikus csomagban kap helyet.

2014. október 1-jével kerül sor a MinDig TV Extra szolgáltatás programcsomag-bővítéseire és új tematikus csomagok elindítására, ezáltal a digitális földfelszíni televíziós kínálatban található csatornák száma a jelenlegi 35-ről várhatóan 55-re emelkedik. A tervek szerint az Antenna Hungária az új csatornakiosztást és a szerződéses feltételeket augusztusban fogja publikálni.

A DIGI Sport csatornái olyan kiemelt sportesemények közvetítési jogaival rendelkeznek, mint labdarúgásban az UEFA Bajnokok Ligája és az Európa Liga, a Barclays Premier League, a TIM Serie A és a Ligue 1; a motorsportok közül a MotoGP, Indycar, NASCAR; a férfi kosárlabda Euroliga, a Diamond League atlétikai versenyek vagy az ATP 1000-es tenisztornák. Magyar érdekeltségű sportesemények közül itt láthatók a vízilabda OB1 közvetítései mellett a Velux EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzéseken az MKB-MVM Veszprém és a PICK Szeged csapata, illetve az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájában pedig a sorozatban két BL-trófeát begyűjtő Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungária mérkőzései.