Május 1-jétől a Nosalty Média és Kereskedelmi Zrt. kizárólagosan értékesíti a Nosalty médiafelületeit.

Az értékesítési tevékenységet - továbbra is Török Noémi, immár mint vezérigazgató irányításával - 5 fős csapat viszi az újonnan alakult cégben. A professzionális sales csapat munkájának köszönhetően a Nosalty 2015 óta nyereséges, a tavalyi évben a bevétel közel 30 százalékkal nőtt.

Fotó: Török Noémi - NosaltyMédia

A sales tevékenységet érintő változásokkal egyidejűleg 2017. áprilisától bővült a Nosalty Zrt. vezetése is, Zalai Ágnes vezérigazgató mellett Kéri Gábor, mint operatív igazgató viszi a cég a napi ügyeit, felel a folyamatosan bővülő szerkesztett tartalomért, mivel a gasztromagazin egyre nagyobb szerepet játszik az oldal életében, kiemelt feladata továbbá a Nosalty partneri kapcsolatainak építése és erősítése.

„A mostani változás azon célunkat szolgálja, hogy piacvezetőként a Nosalty tovább növekedjen mind bevétel, mind pedig látogatottság szempontjából, az átalakítás ennek a még hatékonyabb megvalósítását teszi lehetővé.”

– mondta Zalai Ágnes, vezérigazgató.

Fotó: Kéri Gábor - NosaltyMédia

A szakember 2012-től a Thinkdigital Hungary Sales House értékesítési igazgatójaként dolgozott, a cég és az Adaptive Media stratégiai megállapodását követően 2015 júliusától az Adaptive Mediánál volt nemzetközi prémium termékek értékesítéséért felelős vezető, majd 2016 januártól ügynökségi értékesítési vezetőként az ügyfélkapcsolati csapat vezetését is átvette.

A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult, 2012 márciusa óta pedig Magyarország piacvezető receptoldala. A mára havi 1,7 millió egyedi látogatóval bíró oldalon több mint 57.000 közösségi alapon születő, de szerkesztett és ellenőrzött receptet talál az olvasó struktúrált, kategorizált formában. Ezt egészíti ki a szerkesztett magazin tartalom, melyen külön szerkesztőség és a Nosalty saját dietetikusa dolgozik. 2013 végére ez utóbbi szakértő közreműködésével a receptekhez rendelve elérhetővé tették Magyarország legnagyobb alapanyag bázisát is, amely 1320 alapanyagról ad tápanyagra és kalóriatartalomra vonatkozó részletes információt. 2015. márciusa óta mobilon is felhasználóbarát a Nosalty, 2015. decemberében pedig elindította a gasztronómia és életmód témákra szabott gyakori kérdések oldalát Mit hogyan? néven.