2012. december 18.

Bővülő Invitel-kínálat

Az RTLII mellett két új HD csatorna, a TV2 HD és a SuperTV2 HD kerül be a szolgáltató televíziós kínálatába.

Új televízióadókkal lepi meg ügyfeleit az Invitel az ünnepekre. Az RTLII mellett két új HD csatorna, a TV2 HD és a SuperTV2 HD kerül be a szolgáltató televíziós kínálatába.

Így a két nagy országos kereskedelmi csatorna idén indult új „kistestvére” az RTLII és a SuperTV2 elérhetővé vált az Invitel ügyfelei számára – általában a Családi csomagokban. A cég mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, az új csatornák bevezetésén túl két országos akcióval is várja az ügyfeleket. A Mixer csomagok mellé most kamatmentes részletre vásárolhatnak az előfizetők SmartTV-t, notebookot vagy akár egy Xbox 360-as konzolgépet. Sőt most egy választott szolgáltatás 3 hónapig díjmentesen jár a Mixer csomagot megrendelőknek.

„Nagy öröm számunkra, hogy az ünnepekre ennyi újdonsággal szolgálhatunk. Tudjuk, hogy ügyfeleink régóta várják az RTL új csatornáját, az RTLII-t, amely most már szinte minden televízió előfizetőnk számára elérhetővé vált” – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági üzletágának termékfejlesztés és termékmenedzsment igazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy az Invitel továbbra is HD „nagyhatalomnak” számít az ügyfeleknek kínált 20 HD csatornával. Reméljük akciós ajánlatainkkal és az új televízió csatornákkal sikerült kellemes ünnepi meglepetést szerezni előfizetőinknek” – tette hozzá.