2017. február 16.

Bővült a LifeTime Media Sales House portfoliója

Az LTM Sales House értékesíti a Mediacity Magyarország Kft. portfoliójának és a Daylight Media kiadványainak hirdetési felületeit.

A Mediacity lapjaival - IPM és Családi lap, illetve a tematikus CHIP Magazin, Digitális Fotó és Motorrevü – elsősorban a magasabb presztízsű olvasókat, illetve külön a férfi közönséget is célozza.

A Daylight Media egészséggel, életmóddal, stílussal foglalkozó televíziós műsorainak sikereire alapozva alakította print portfólióját: az Életmódi magazin, valamint a háziorvosi rendelőben terjesztett EgészségABC magazin egészségügyi tematikájú cikkeket tartalmaz, kiegészítve prevenciós megoldásokkal, valamint az Életmódi esetében szépségtippekel, divattal, receptekkel, életmód tanácsokkal. „A nyomtatott sajtó piacán egyre nehezebb a tematikus médiumok hirdetési felületeit értékesíteni és ez nem is igazán a mi profilunk – mondta Földi Katalin, a Daylight Media ügyvezetője –, ezért kerestünk és a LifeTime Media személyében találtunk olyan partnert, amely profi színvonalon képes értékesíteni a lapjaink felületét.”

„A Daylight Médiával és Médiacityvel aláírt szerződések révén a LifeTime Media által képviselt fogyasztói magazin portfolió 15 lapra bővült - mondta Ruszkai Nóra, a kiadó Sales House működését is felügyelő társ-ügyvezetője. - Büszkék vagyunk arra, hogy új partnereinknek is köszönhetően független Sales House-ként a nyomtatott média piac egyik legnagyobb, lassan megkerülhetetlen szereplőjévé váltunk.” Kürti István, a kiadó operatív igazgatója hozzátette: „Ez már egy olyan nagyságú és minőségű portfolió, amellyel látványosan és egyben költséghatékony módon lehet elérni az A és B státuszú célcsoportokat, azokat a magas jövedelemmel rendelkező, felsőfokú végzettségű, véleményvezér embereket, akik a változó médiapiacon is a nyomatott sajtót meghatározó információforrásnak tekintik.”

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

1 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.