2018. február 15.

Bővült a PR-Telecom portfóliója

A Tematic Media Group tovább növelte csatornáinak lefedettséget Magyarországon, a Sláger TV-vel, illetve a Fishing and Hunting Channelel.

A Sláger TV újabb 50 000 háztartásba, a The Fishing & Hunting Channel, Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája pedig újabb 65 000 háztartásba került be a PR-Telecom országos hálózatának digitális alapcsomagjaiban. Ezzel Magyarországon mostantól minden jelentős kábeltelevíziós szolgáltatón keresztül nézhető a Sláger TV.

A Sláger TV 2014-es indulása óta minden héten a művészvilág színe-javát vonultatja fel műsoraiban, széles zenei kínálatának köszönhetően mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő stílust.

A Tematic Media Group a kelet-európai médiapiacra specializálódott, nagy tapasztalattal rendelkező média szakértői cégcsoport. Szakterületük saját gyártású, valamint a portfóliójukhoz illeszthető, más műsorszolgáltatók által készített televíziós csatornák terjesztése a régióban.

Akik politikai híreket lélegeznek

Médiapiac2018. március 15.

Tudta, hogy a politikai hírek olvasói az egyik leglojálisabb médiafogyasztói csoport? Sokat költenek lapokra, sokkal több oldalt töltenek le, folyamatosan nyomon követik a híreket.