2013. február 28.

Brit LTE-bukta

A piac méretéhez és fizetőképességéhez képest nem várt sokat a tendertől a londoni kormányzat, de az eredmények ezt is alulmúlták.

A piac méretéhez és fizetőképességéhez képest nem várt sokat a tendertől a londoni kormányzat, de az eredmények ezt is alulmúlták.

A szakemberek által prognosztizált véznácska 3,5 milliárd helyett ugyanis összesen 2,3 milliárd fontot hozott az árverés, amelyen három cég jutott negyedik generációs mobilspektrumhoz.

A Vodafone – amely még az idén elindítaná LTE-szolgáltatását - 790 millió fontot ígért a végül elnyert sávokért, s így piaci becslések szerint a helyi spektrum 31 százalékát mondhatja magáénak.

A T-Mobile és az Orange közös cége, az Everything Everywhere 589 milliót ígért, és így a sávkészlet 40 százalékának birtokosa.

A Telefónica helyi cége 550 milliós ajánlat mellett azzal az ígérettel nyert, hogy 2017 végére a lakosság 98 százalékát eléri szolgáltatása, míg a 3 UK 225, a British Telecom egyik cége pedig 186 milliót fizethet ki a saját sávjáért.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

10 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

17 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.