2010. szeptember 13.

Brüsszelbe a törvénnyel!

Jelentsék be Brüsszelnek az új médiaszabályozást – követelte az MSZP. Ennek hiányában az Európai Bizottság (EB) nem tud foglalkozni az anyaggal.

Jelentse be Brüsszelnek az új médiaszabályozást a kormány – követelte az MSZP azután, hogy e lépés hiányában az Európai Bizottság (EB) nem tud foglalkozni az anyaggal.

Az EB (az Unió kormánya) médiaügyekben illetékes alelnöke. Neelie Kroes közölte az ellenzéki párttal, hogy nem tud foglalkozni a jogszabállyal, amíg azt nem jelentik be náluk. Ennek hiányában ugyanis nem alakíthatják ki álláspontjukat a kérdésben. (Ennek ellenére ígéretet tett arra, hogy nagy figyelemmel követi majd a témát.)

Ezzel a szocialisták előző és mostani elnökének két hónappal ezelőtt levelére reagált, jelezve, hogy a közösség mindig is felléptek az alapvető emberi jogok, köztük a szólásszabadság védelmében.

 

Címkék: jog médiapolitika

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

13 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

20 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.