2014. január 17.

Búcsúzik a lengyel UPC-mogul

Posztjáról távozóban első hallásra hajmeresztő dolgokat mondott egy házi interjúban a UPC Polska első embere, aki 12 évet töltött a cégnél.

Posztjáról távozóban első hallásra hajmeresztő dolgokat mondott egy házi interjúban a UPC Polska első embere, aki 12 évet töltött a cégnél.

A távozó UPC-főnök reményét fejezte ki, hogy a varsói versenyhatóság meggyőzhető: újabb konszolidációkra van szükség a helyi kábeles piacon, akárcsak más szektorokban. Szerinte az a kérdés: a versenyt kell-e élesíteni, amikor a piaci szereplőknek egyre nagyobb beruházásokat kell végrehajtaniuk a siker érdekében.

Úgyhogy akár az is elképzelhető, mondta, hogy néhány év múlva Lengyelországban egyetlen erős tányéros szolgáltató lesz, de ennél több nagy kábel-és vezetékes szolgáltató sem lesz. Különösen, hogy a kisebb helyi társaságokat alaposan megrostálhatja az Orange hálózatfejlesztési terve. Szerinte jó állapotban adja át hivatali utódjának a társaságot, amely a korábbi közlések szerint lendületes idei év elé néz.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

2 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.