2010. november 02.

Budapest Bár: itt a Zene

Két hét múlva az Uránia Filmszínházban, pár napra rá a London Jazz Festivalon, a Royal Festival Hall-ban mutatja be új lemezét a Budapest Bár.

Két hét múlva az Uránia Filmszínházban, pár napra rá a London Jazz Festivalon, a Royal Festival Hall-ban mutatja be új lemezét a Budapest Bár.

Ez a harmadik, dupla korongjuk – a címe: Zene. Ez is is jelzi: a zene és a zenekar kerül előtérbe. Kiadó a Sony Music.

Fantasztikus és újszerű repertoárral jelentkezik az együttes: a lemez hallatán megváltozik a véleményünk arról, hogy is szólhat, mit tudhat egy cigányzenekar. Az album – és természetesen az album alapján élőben megszólaló koncertek – repertoárja rendkívül sokszínű: az amerikai jazz sztenderdektől egészen Piazzolláig jut el az együttes. A kínálatban szerepelnek amerikai swingek, brazil bossanovák, szambák, magyar örökzöldek és argentin tangók (ezek adják a dupla album egyik lemezének anyagát), valamint cigánydallamok ihlette klasszikusok, Sarasate és Haydn művek, illetve Astor Piazzolla gyönyörű modern tangói cigányzenekari felállásra hangszerelve (ez lesz a dupla album másik lemezén). Mindez a Budapest Bár zenekartól megszokott rendkívül igényes, virtuóz és szellemes előadásban – ígéri közleményük.

 

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

7 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

14 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.