2012. augusztus 27.

Budapest agglomerációjában is elérhető a 4G/LTE alapú mobilnet

Mintegy 50 Pest megyei településen vált elérhetővé a T-Mobile szolgáltatása.

Mintegy 50 Pest megyei településen vált elérhetővé a T-Mobile szolgáltatása.

A nyár folyamán több vidéki nagyváros mellett Budapest agglomerációjában is elérhetővé vált a T-Mobile 4G/LTE alapú mobilinternete. Ez Pest megyében mintegy 50 települést, köztük Piliscsaba, Biatorbágy, Érd, Budaörs, Ráckeve, Monor, Gyömrő, Veresegyháza, Sződliget és Délegyháza területének nagy részét érinti - közölte a mobilszolgáltató.

A vidéki városok közül Szombathely, Debrecen, Kecskemét, Győr, Siófok, Keszthely és Hévíz nagy részén hozzáférhető a szolgáltatás. A közlés szerint ősszel folytatódik a főváros hálózati lefedettségének növelése is. Jelenleg kültéren Budapest lakosságának 98, beltéren pedig 73 százaléka számára elérhető a szolgáltatás - amennyiben a fogyasztó megfelelő eszközzel és csomaggal rendelkezik.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.