2014. augusztus 22.

Budapestre érkezett a NatGeo Wild fotókiállítása

A Varázslatos Vadon elnevezésű, látványos természetfotó-kiállítás szeptember 14-ig ingyenesen tekinthető meg a fővárosban.

A Varázslatos Vadon elnevezésű, látványos természetfotó-kiállítás szeptember 14-ig ingyenesen tekinthető meg a fővárosban.

Veszélyes ragadozók testközelből, támadásra készülő krokodil, a fotóstól másfél méterre elhaladó bálna, egymással harcoló zebrák - a NatGeo Wild tévécsatorna fotókiállítása a Föld lenyűgözően sokszínű élővilágát mutatja be díjnyertes fotók és meglepő tények segítségével. A kiállítás most Budapesten is bemutatásra kerül: az érdeklődők a képeket 2014. szeptember 14-ig, ingyenesen tekinthetik meg a Campona bevásárlóközpont földszintjén.

A kiállítás a NatGeo Wild Varázslatos vadon című, egész éven át tartó programsorozatához kapcsolódik, amely a világ legszebb és legérintetlenebb tájait járja körbe, és földi-, vízi- valamint légifelvételek segítségével mutatja be a természet valódi arcát. A műsorfolyam érinti többek között Ausztrália, Skócia, Brazília, Zambia, Kongó, Uganda, Gabon tájait, valamint körbejárja az Egyesült Államokat a Yellowstone Nemzeti Parktól Alaszkán át a Grand Canyonig.

A világ 131 országában 38 nyelven elérhető NatGeo Wild fő célja az ismeretterjesztés és a tájékoztatás. Ennek része a tévécsatorna fotókiállítása, amelyhez nyereményjáték is kapcsolódik.

További információk a kiállítás honlapján.

(Fotók: NatGeo Wild)