2010. május 24.

Bukta a spanyol mobiltévé

Helyből bukhat a spanyol földfelszíni mobiltévé. Mindenki cidrizik a fiaskótól, ez pedig már indulás előtt bénítja a szegmenset.

Helyből bukhat a spanyol földfelszíni mobiltévé. Mindenki cidrizik a fiaskótól, ez pedig már indulás előtt bénítja a szegmenset. Így el is maradhat a rajt.

A madridi ipari minisztérium egyik illetékese szerint jelen pillanatban nincs aktualitása a startnak. S ha nem a helyzet gyökeresen nem változik, a földfelszíni mobiltévézésre (DVB-H) elkülönített frekvenciatartományt más szolgáltatásoknak adhatja a kormányzat.

Szakértők szerin hiányzik a hiteles piaci modell, ami segíthetne az indulásban, eközben a történet minden szereplője idegenkedik attól, hogy eleve kudarcra ítélt vállalkozáshoz adja a nevét – no és a pénzét.

Címkék: latinos mobiltévé

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.