2010. május 24.

Bukta a spanyol mobiltévé

Helyből bukhat a spanyol földfelszíni mobiltévé. Mindenki cidrizik a fiaskótól, ez pedig már indulás előtt bénítja a szegmenset.

Helyből bukhat a spanyol földfelszíni mobiltévé. Mindenki cidrizik a fiaskótól, ez pedig már indulás előtt bénítja a szegmenset. Így el is maradhat a rajt.

A madridi ipari minisztérium egyik illetékese szerint jelen pillanatban nincs aktualitása a startnak. S ha nem a helyzet gyökeresen nem változik, a földfelszíni mobiltévézésre (DVB-H) elkülönített frekvenciatartományt más szolgáltatásoknak adhatja a kormányzat.

Szakértők szerin hiányzik a hiteles piaci modell, ami segíthetne az indulásban, eközben a történet minden szereplője idegenkedik attól, hogy eleve kudarcra ítélt vállalkozáshoz adja a nevét – no és a pénzét.

Címkék: latinos mobiltévé

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.