2014. január 29.

Bulgáriában fejleszt a CME

Eddig is befektettünk Bulgáriában és a jövőben is ezt tesszük – nyilatkozta a CME helyi birodalmának frissen kinevezett főnöke.

Eddig is befektettünk Bulgáriában és a jövőben is ezt tesszük – nyilatkozta a CME helyi birodalmának frissen kinevezett főnöke.

Pavel Sztancsev egy helyi gazdasági lapnak arról beszélt: egyszerre kell az alapüzletre koncentrálni és az egészséges jövedelmezőség érdekében több lábra állítani a 94 százalékban a komoly problémákkal küszködő Central European Media Enterprises által tulajdonolt bTV-t, miközben tovább kell erősíteni a cég piacvezető pozícióját.

A nemrég kinevezett új vezető azt állítja: a bolgár piac nem különbözik jelentősen a többi balkáni államétól abban, ahogyan a gazdasági válságra reagál.

Szerinte fel van vértezve a helyzet kezeléséhez szükséges tapasztalattal, hiszen annál a – friss hírek szerint Magyarországra is készülő – Antenna-csoportnál is dolgozott, amely a krízis évei alatt is tudott növekedni. Ráadásul Bulgáriában is sikersztorit csináltak a görögök, tette hozzá.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.