2012. szeptember 07.

Buligenerátorral indítja az őszt a Metropol

A napilap a 14. születésnapja alkalmából félmillió forint értékű házibuli-pályázatot hirdet. A legkreatívabb ötletet még idén megvalósítják.

A Metropol minden évben egy különleges születésnapi kampánnyal köszöni meg az olvasók érdeklődését. Tavaly a „jövő” tematikára épült a kampány, és arra voltak kíváncsiak, hogy az olvasók hogyan képzelik el a világot 20 év múlva? A több száz feltöltött pályázat közül, a szerkesztőség a legjobb anyagokat a születésnapi különszámban publikálta.

Az idei kampány a legnépszerűbb közösségi oldalon zajlik szeptember 1-jétől. A napilap rajongói egy applikáció segítségével tervezhetik meg álombulijukat, ami teljesen a képzeletükre van bízva. A tervezőprogramban összeállíthatják a rendezvény menetét, a meghívott vendégeket, a helyszínválasztást és a zenei stílust is. A végeredmény egy saját videoklip, amely tökéletesen szemlélteti a kreatív terveket.

Jelentkezni, szavazni és játszani szeptember 23-ig lehet. A végeredményről a születésnapi különszámban olvashatnak az érdeklődök, a győztes rendezvényről a pedig Metropol külön beszámol.

A születésnapi különszám szeptember 26-án jelenik meg.

Részletek: www.facebook.com/Metropol.hu

Címkék: metropol kampány

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.