2010. október 08.

CC: brit szombat

Szombat esténként a brit humor képviselői veszik birtokba a Comedy Centralt. A műsort pedig két sorozattal turbózták fel.

Szombat esténként a brit humor képviselői veszik birtokba a Comedy Centralt. A műsort pedig két sorozattal turbózták fel.

A fanyar angol humor kedvelőinek tartogat kellemes meglepetést a Comedy Central szombat esténként. A bulik helyett így a brit poénok szerelmesei a televízió elé költözhetnek, mert október 9-től minden szombaton két új angol sorozat epizódjaival jelentkezik a humorcsatorna – ígéri a humoradó.

Este tíz után öt perccel lesz Hallo, hallo, egyből utána Angolkák, ami megmutatja, „milyenek is valójában a britek”. A sorozat egy-egy epizódjában a legtipikusabb angol embertípusok elé állítanak görbe tükröt az alkotók a rájuk legjellemzőbb szituációkban. Terítékre kerül az átlagos vidéki angoloktól kezdve az előkelő hölgyeken keresztül a fiatalokig mindenki. Már csak azért is érdemes az Angolkákra kapcsolni, hogy megtudjuk hogyan látják magukat a britek.

 

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

23 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.