2009. november 17.

CEMP SH, Metropol: kereskedelmi együttműködés

2009 decemberétől kereskedelmi együttműködésre lép Magyarország legnagyobb példányszámú, ingyenes napilapja, a Metropol és az online médiapiac meghatározó szereplője, a CEMP (Central European Media & Publishing) Sales House. Az együttműködés fókuszában a kis- és középvállalkozások állnak, az oktatási és álláshirdetési szektorral a középpontban. A Metropol napilap szakmai mellékleteit és azonos nevű online portáljait (Állásles.info és a Pályafutás.info) a CEMP portfóliójába tartozó weboldalakkal együttműködve kívánja népszerűsíteni a jövőben.
„Abban bízunk, hogy ez a kereskedelmi együttműködés nemcsak az értékesítésben hoz majd hasznot mindkét fél számára, hanem látogatottságnövelő hatással is lesz a Metropol oldalaira” – fogalmazott Guttengéber Csaba, a Metropol napilap kereskedelmi igazgatója.
„Az együttműködés keretein belül olyan kommunikációs megoldásokat alakítottunk ki a kisvállalatok számára, amelyek az Index és a Metropol nagy elérését ötvözik a CEMP tematikus kiadványainak célzottságával” – emelte ki Ziegler Gábor, a CEMP Sales House értékesítési igazgatója.

Rádiós pályázatok

5 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.