2017. december 01.

COMMENT:COM: Falat húz a Korhatáros szerelem elé az RTL

″Az RTL új frontot nyitott a háborúban.″

"Van ugye ez a hajtépés az RTL és a TV2 között, hogy a TV2 ellopta A Fal című vetélkedő formátumát, és Stohl András műsorvezetésével csinált egy sajátot" - olvasható az oldalon.

Válaszlépésként az RTL stábja kiment Milánóba, az olasz verzió díszletébe, leforgattak néhány részt, amelyből egyet már bemutattak, és bár akkor még az volt a narratíva, hogy az egy különleges alkalom volt, most szombaton mégis lesz egy adás 21:20-tól.

"A hivatalos indok, gondolom, hogy annyira jó nézték az első adást (1,29 millió néző, 27,6 százalékos közönségarányt 18-49-ben), hogy ütik a vasat, míg lehet. Persze, ennél többről van szó, az RTL új frontot nyitott a háborúban, és így akarják a 21:30-ra kiírt Korhatáros szerelem című TV2-s sorozat első részét a földbe döngölni" - írják.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.