2012. július 24.

Celebműsor a Blikk TV-n

A kereskedelmi tévék hasonló témájú adásaival versenyezne a Ringier online műsora.

A kereskedelmi tévék hasonló témájú adásaival versenyezne a Ringier online műsora.

Mixer! címmel indított péntekenként jelentkező online magazint a Ringier a Blikk TV-n. A kifejezetten netre készült műsorban Gál-Döbörhegyi Anna, Rideg Lilla és Szabó Sára készít beszámolókat a celebvilág aktuális történéseiről. A három műsorvezető emellett továbbra is a Blikk Sztárok és Sztorik rovatának újságírója, illetve a Blikk TV szerkesztője.

"A Mixer! hiánypótló újítás az online műsorok piacán, hiszen hasonló magazinműsorral eddig még senki sem jelentkezett. A Blikk.hu remek hely a műsor széles körű megismertetéséhez, a lányok pedig garanciát jelentenek a sikerre. A Ringier a televíziós műsorgyártás piacára is szeretne belépni. Ezzel a műsorral a Ringier piacra dobta az első olyan saját gyártású produkcióját, amely ugyanazt a minőséget képviseli, mint a keresekedelmi televíziók hasonló tematikájú műsorai" - értékelte a lépést Radnai Péter, a Ringier televíziós produkciós vezetője.

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.