2012. július 24.

Celebműsor a Blikk TV-n

A kereskedelmi tévék hasonló témájú adásaival versenyezne a Ringier online műsora.

A kereskedelmi tévék hasonló témájú adásaival versenyezne a Ringier online műsora.

Mixer! címmel indított péntekenként jelentkező online magazint a Ringier a Blikk TV-n. A kifejezetten netre készült műsorban Gál-Döbörhegyi Anna, Rideg Lilla és Szabó Sára készít beszámolókat a celebvilág aktuális történéseiről. A három műsorvezető emellett továbbra is a Blikk Sztárok és Sztorik rovatának újságírója, illetve a Blikk TV szerkesztője.

"A Mixer! hiánypótló újítás az online műsorok piacán, hiszen hasonló magazinműsorral eddig még senki sem jelentkezett. A Blikk.hu remek hely a műsor széles körű megismertetéséhez, a lányok pedig garanciát jelentenek a sikerre. A Ringier a televíziós műsorgyártás piacára is szeretne belépni. Ezzel a műsorral a Ringier piacra dobta az első olyan saját gyártású produkcióját, amely ugyanazt a minőséget képviseli, mint a keresekedelmi televíziók hasonló tematikájú műsorai" - értékelte a lépést Radnai Péter, a Ringier televíziós produkciós vezetője.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

17 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

19 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.