2019. november 05.

Célegyenesben a Fuss család, fuss! és a Séfek Séfe versenye

Dupla epizódokkal zárul mindkét küzdelem a képernyőn.

A Fuss család, fuss! versenyében családok küzdenek azért, hogy egy-egy versenynapot teljesítve közelebb kerüljenek a tíz millió forintos fődíjhoz. A Palik László által vezetett sport-reality döntő hetére négy család jutott be. A csütörtök esti epizódokban kiderül, melyik család hányadik helyen végez, a döntőben pedig egy eddig nem látott, különleges, vizes pálya is fontos szerephez jut. A gigászi küzdelem végén pedig kiderül, ki a legfittebb család és ezzel a 10 millió forintos fődíj tulajdonosa.

A Séfek Séfe, a TV2 gasztro-tehetségkutatója is utolsó hetéhez érkezett. Pénteken este egy kétfordulós elődöntő és egy maratoni döntő vár Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András tanítványaira. A legtehetségesebb hat versenyző jut be az elődöntőbe, ahol a műsor séfjei már nem segíthetnek csapattagjaiknak. Az első kör után Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András vakon kóstol, a leggyengébb étel készítője pedig azonnal búcsúzik a Séfek Séfétől.

A döntőben kétórás feszített munka vár a legjobbakra. A versenyzők három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. Az este végén kiderül, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

Címkék: média tv2